

Tech Mahindra

EXPERIENCE NXT

November 21, 2018 | Plot no 1, Hinjewadi Phase 3, Pune



EXPERIENCE NXT

Tech Mahindra

November 21, 2018		Торіс	Presenters
9.00 - 9.55 am	55 Mins	Registration / Tea	
9.55 - 10.00 am	5 Mins	Welcome address & theme setting	Manoj Bhat, CFO
10.00 - 10.30 am	30 Mins	Leap into the NXT	C P Gurnani, MD & CEO
10.30 - 10.45 am	15 Mins	Q&A on the above session	
10.45 - 12.00 pm		Living 3-4-3 Strategy	
Session 2	30 Mins	Communication, Media & Entertainment Of The Future	Manish Vyas, President Communications Business & Chief Executive-Network Services
Session 3	45 Mins	Manufacturing	Karthik Natarajan, Global Head -
		Banking, Financial Services & Insurance	Engineering, IoT & Enterprise Mobility Vivek Agarwal, Global Head Enterprise Verticals Solutions
		Healthcare & Life sciences	Venugopal Kandimalla, SVP, Global Head HLS
12.00 - 12.15 pm	15 Mins	Q&A on the above sessions	With Extended Management Team
12.15 - 1.00 pm	45 Mins	Interactions & NXT Walkthroughs	Booth Visits
1.00 - 2.00 pm	60 Mins	Lunch	
2.00 – 3.15 pm			
Session 4	30 Mins	Scaling Into The NXT	Jagdish Mitra, Chief Strategy, Marketing Officer
Session 5	30 Mins	Chalktalk On Delivering Digital	George Mundassery, SVP, Global Head - Al & Automation Rajesh Dhuddu, Global Practice Leader, Blockchain Rajiv Singh, SVP & Head - Global Cybersecurity Business Raja Roy, Head - Digital Transformation
Session 6	15 Mins	Taking Stock	Manoj Bhat, CFO
3.15 - 3.45 pm	30 Mins	Open House (Q&A)	With Extended Management team
3.45 pm Onwards		Vote of thanks followed by tea break	